Τα Νέα Μας

Όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν το ngoHeroes

Συζητώντας με την Κατερίνα

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της πλατφόρμας, Βασίλης Γράβαρης, συνομίλησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα, jobseeker με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ΜΚΟ, η οποία πρόσφατα έκανε το επόμενο βήμα σε γνωστή οργάνωση, μέσα από το ngoHeroes!

Την ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα!

Αποτελούσε πάντοτε αντικείμενο απασχόλησής σας ο χώρος των ΜΚΟ;
Εργάζομαι σε ΜΚΟ τα τελευταία 10 χρονιά οπότε θα μπορούσα να πω πως ναι πάντα ήταν το αντικείμενο απασχόλησής μου και φυσικά το πεδίο που ενδιαφερόμουν να εργαστώ εξαρχής.

Ποιό ήταν το πρώτο πράγμα που ξεχωρίσατε στο ngoHeroes;

Το πρώτο πράγμα που ξεχώρισα στο ngoHeroes είναι ότι μπορείς να φτιάξεις ένα βιογραφικό το οποίο έχει τα απολύτως απαραίτητα. Αυτά που ζητάει η πλατφόρμα είναι σύντομα και δίνουν την πλήρη εικόνα για την προϋπηρεσία σου καθώς και το τι θες να κάνεις και επίσης το γεγονός, ότι μπορεί η οποιαδήποτε ΜΚΟ να σε βρει.

Η διαδικασία κατασκευής του βιογραφικού σας ήταν κατανοητή;

Η διαδικασία είναι αρκετά κατανοητή αλλά είναι σημαντικό να αναφέρω ότι σε περίπτωση που κάποιος αναζητάει πληροφορίες, οι άνθρωποι του ngoΗeroes είναι πάντα ανοιχτοί να λύσουν τις απορίες μας.

Θα θέλαμε το σχόλιό σας για το περιβάλλον περιήγησης της πλατφόρμας. Δυσκολευτήκατε κάπου;

Η αλήθεια είναι ότι βρήκα τυχαία την σελίδα του ngoΗeroes αρκετό καιρό μετά το ξεκίνημά τους. Συγκεκριμένα έψαχνα εργασία σε ΜΚΟ από τον Ιούλιο του 2020 και βρήκα τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα τον Απρίλιο του 2021. Μιλώντας με τους ανθρώπους του ngoΗeroes, πληροφορήθηκα ότι είναι μια αρκετά καινούργια πλατφόρμα και στεναχωρήθηκα που δεν την είχα βρει νωρίτερα. Το περιβάλλον περιήγησης της πλατφόρμας είναι απολύτως φιλικό και εύχρηστο.

Πιστεύετε ότι το ngoHeroes μπορεί να βοηθήσει ένα υποψήφιο και μια οργάνωση στη σωστή διασύνδεση;

Το ngoΗeroes, σαν πλατφόρμα είναι πολύ βοηθητική στο να φέρει σε επαφή υποψήφιους με τις ΜΚΟ. Προσωπικά, έχοντας την εργασιακή εμπειρία σε ΜΚΟ, γνώριζα ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάει η κάθε αγγελία. Δεν γνωρίζω αν ο υποψήφιος που δεν έχει εμπειρία σε ΜΚΟ, γνωρίζει ακριβώς σε ποια εργασία είναι καλύτερο να στραφεί ανάλογα με αυτό που ψάχνει και φυσικά το βιογραφικό του.

Τί θα λέγατε σε κάποιον που μόλις ανακάλυψε την πλατφόρμα;

Ότι θα πρέπει να δώσει πολύ βάση στο προφίλ που θα φτιάξει. Θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρη εικόνα για τη δουλειά του αναγράφοντας τους τίτλους εργασίας του αλλά και να είναι σαφής στην αρχική περιγραφή και φυσικά καλή επιτυχία!!