littleGIANTS Greece

About Business Network

Η οργάνωση littleGIANTS είναι μη κερδοσκοπική και προσφέρει σε παιδιά και νέους ηλικίας 4 έως 17 ετών, που κατοικούν σε οικονομικά και κοινωνικά μη ευνοημένες περιοχές, μια ολοκληρωμένη μετασχολική εκπαιδευτική εμπειρία, σίτιση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη & ιατροφαρμακευτική κάλυψη αυτών και των οικογενειών τους.

Δημιουργώντας φιλόξενους χώρους και εστιάζοντας στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ζωής, συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση των νέων, παρέχοντας ισότιμες ευκαιρίες και συνεπικουρώντας στη δημιουργία ενεργών πολιτών, που δρουν ως φορείς αλλαγής στις τοπικές κοινωνίες, χτίζοντας έναν καλύτερο κόσμο. Παρέχουμε καθημερινή φροντίδα στα παιδιά, τις οικογένειές τους και την κοινότητα που τους περιβάλλει, διατηρώντας πλήρη δέσμευση από τη στιγμή της υποδοχής των παιδιών στο πρόγραμμα έως την ενηλικίωσή τους.

Από το Μάρτιο του 2012 έως σήμερα, η οργάνωση littleGIANTS έχει ιδρύσει δύο Κέντρα συμπληρωματικής εκπαίδευσης και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών σε παιδιά και οικογένειες, που κατοικούν σε υποβαθμισμένες περιοχές της Γουατεμάλας. Αυτή την περίοδο προετοιμάζει τη δημιουργία του πρώτου Κέντρου littleGIANTS Greece στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, γενέτειρα των ιδρυτών της οργάνωσης.