Irida Women’s Center

Irida Women’s Center

2311296392 [email protected]
7 Δημοσιευμένες Θέσεις

Περιγραφή

H Ίριδα-Κέντρο Γυναικών είναι ελληνική αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία που ενδυναμώνει τις γυναίκες με αυξημένες κοινωνικές και οικονομικές ευαλωτότητες, ώστε να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να κατορθώσουν να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Οι γυναίκες που απευθύνονται στο κέντρο της Ίριδας – ένα κέντρο φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες –  λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να βρουν λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να επιφέρουν θετικές αλλαγές στις ζωές τους.

Μέσω των υπηρεσιών προστασίας, της νομική και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, και των υπηρεσιών απασχολησιμότητας, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε έναν χώρο ευκαιριών για να μοιραστούν, να μάθουν, και να λάβουν αποφάσεις για τη ζωή τους, επιδιώκοντας την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

 Εργαζόμαστε με όλα τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες- Ελληνίδες, προσφύγισσες και  μετανάστριες – που είναι άνεργες, θύματα έμφυλης βίας, και ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Πληροφορίες

7
2016