Ιατρική Παρέμβαση

Ιατρική Παρέμβαση

https://medin.gr/ 2106722267 [email protected]
3 Δημοσιευμένες Θέσεις

Περιγραφή

Η Ιατρική Παρέμβαση – MEDIN ιδρύθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2004. Είναι αστική με κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.
Παρέχουμε επείγουσα ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια προς τους πληθυσμούς των αναπτυσσομένων ή υπό μετάβαση χωρών, αλλά και σε άτομα και πληθυσμούς στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οξέα προβλήματα, να υποστηριχθεί η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και η μείωση της φτώχειας.
Βρεθήκαμε και βρισκόμαστε εκεί που υπάρχει ανάγκη. Στο Νοσοκομείο Σέκι στο Αζερμπαϊτζάν, στη Σερβία, στο Νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία. Αλλά και κοντά στους Ρομά της Πάτρας και του Ηρακλείου, στα κρατητήρια αλλοδαπών στην Αθήνα και την Ορεστιάδα, στα κρατητήρια ανηλίκων στην Αθήνα, στο Κέντρο Υποδοχής της Σάμου, στους ασυνόδευτους ανηλίκους πρόσφυγες και μετανάστες με Δομές Φιλοξενίας στην Αθήνα, καθώς και σε άπορες οικογένειες και τα παιδιά τους στις γειτονιές της Αθήνας.
Σε έναν κόσμο γεμάτο ανισότητες, αδικία και βία, επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για όλους εμάς αποτέλεσε η υπεράσπιση του αυτονόητου, του δικαιώματος στη ζωή και την αξιοπρέπεια.